Хіти тижня. Відмінності за віком та кількістю ботокса в організмі: Путін та його "армія" двійників

За 20 років у владі Володимир Путін обзавівся клонами на будь-який випадок.

Не раз російського президента бачили у різних місцях одночасно і цей факт ставав надбанням громадськості, передають Патріоти України з посиланням на Политеку.

У 2015 році був зафіксований один з таких фактів. Російські журналісти писали і показували, що Путін проводить зустріч у Кремлі, присвячену десятиріччю громадської палати РФ. В цей же день журналісти Алтайського краю заявили, що Путін рибалить на одній з річок краю. І подібних «проколів» було багато. Де насправді був справжній Володимир Путін залишається загадкою.

Адвокат Микола Полозов повідомив, що у президента РФ дійсно є двійники і вони навіть мають відмінності один від одного за віком, зовні і також за кількістю ботокса в їх організмі.

Ще одним фактом наявності двійників є і той випадок, що Путін на міжнародних зустрічах з німецькими і австрійськими високопоставленими чиновниками розмовляє через перекладачів. Хоча всі знають, що російський президент чудово володіє німецькою мовою, так як довгий час працював у КДБ в тодішньої НДР.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...