Хіти тижня. "Заберемо Москву!": Соколова потролила росіян зухвалим планом деокупації Криму (відео)

Подібна "многоходовочка" могла би викликати заздрість навіть у Путіна...

Яніна Соколова. Фото: скріншот з відео.

Українська журналістка Яніна Соколова кумедно постібалася над російськими окупантами Криму і озвучила жартівливий план деокупації півострову за допомогою крейсера "Москва". Яскравий тролінг агресору вона влаштувала в ефірі свого шоу "Вечір з Яніною Соколовою", аналізуючи новину про плани окупантів утилізувати український підводний човен "Запоріжжя", передають Патріоти України.

"Російські військові у Криму вирішили утилізувати наш підводний військовий човен "Запоріжжя". Ну, той, який вони сп*здили у нас під час анексії півострову. На утилізацію оголосили тендер – вартість процедури 200 млн рублів. А говорили, що наш човен небоєздатний. Навіть у такому стані він завдав пробоїну ворожому бюджету", – підколола телеведуча росіян.

Потім вона запропонувала Україні використовувати цю тактику і далі, продовжуючи не тільки розвалювати економіку Росії, але і наближаючи повернення своєї території. "Я пропоную нам йти далі: податися на цей тендер, виграти його, забрати 200 мільйонів, на 200 мільйонів купити рису і засипати його в підводний човен, попередньо зробивши отвір в корпусі. Рис від води набрякне, і підводний човен "Запоріжжя" роздується до атомохода. Щоб утилізувати атомохід, вже потрібен мільярд", – сміється Соколова.

"Ми подаємося на тендер, виграємо мільярд, даємо хабар адміралу Чорноморського флоту Ігорю Осипову і забираємо крейсер "Москва". Підпливаємо на "Москві" до Севастополя і у величезний гучномовець кажемо: "Жителі Севастополя і Криму, наказую вам повернутися в Україну!". А, як відомо, що скаже Москва, так кримчани на "референдумі" й проголосують", – із сарказмом додала журналістка, у властивій їй манері засудивши захоплення українського півострова російськими окупантами.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...