"Киев согласился, что транзит газа должен подорожать": Пропагандисти РФ зганьбилися "сенсацією", їх підняли на сміх

Намагаючись видати поразку за перемогу, росіяни навіть не помічають, коли стають відверто смішними.

У мережі висміяли формулювання, яке поширили російські ЗМІ, про те, що нібито Київ "все-таки погодився підняти вартість транзиту російського газу". Так, на своїй сторінці в Facebook економіст, керуючий приватним інвестиційним фондом на фондовому ринку США Володимир Компанієць опублікував відповідний пост, передають Патріоти України.

Він написав, що "Київ довго відбивався від підвищення вартості російського газу, але Росія домоглася свого". "РосЗМІ повідомляють, що Київ все ж погодився підняти вартість транзиту російського газу. Довго, довго в Києві відбивалися від підняття вартості транзиту російського газу, але Росія все ж наполягла і домоглася свого", – написав він.

Під постом користувачі почали залишати іронічні коментарі. Так, користувач Андрій Селіванов, зазначив, що незабаром доведеться "пересилити себе і погодитися забрати Крим".

"Такими темпами доведеться пересилити себе і погодитися Крим назад забрати", – написав він. "Брежнєв і Рейган влаштували змагання з бігу між собою. Брежнєв зайняв друге місце, а Рейган прибіг передостанній", "Знову "Ви зробили це разом"?", "Ну ладно! Дозволяю вам подарувати мені пару штук баксів – номер картки – в приват", – пишуть в мережі.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...