"Элементарно, Ватсон!": З'явилася кумедна фотожаба про причину "бійки" Богдана з Бакановим

Високопосадовці могли побитися через повій?

У соціальних мережах продовжують активно обговорювати чутки про можливу бійку між головою Офісу президента Андрієм Богданом і главою Служби безпеки (СБУ) Іваном Бакановим. Відповідна фотожаба з'явилася в Telegram-каналі "AllГолобуцький", передають Патріоти України.

Для фотожаби використані образи Шерлока Холмса і доктора Ватсона з популярної радянської серії фільмів. "Шерлок, а через що побилися Баканов і Богдан?", - запитує Ватсон у Холмса. "Елементарно, Ватсон: через дівок Яременка", - відповідає йому знаменитий детектив.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...