"Лёгким движением руки реформы превращаются в шорты": Українці жартують із приводу відміни дрес-коду на Банковій

Зміни також були внесені в документ, який вимагав спеціального дозволу для відвідування будівлі Адміністрації з ноутбуком.

У команді президента України Володимира Зеленського ініціювали несподівані ноу-хау в правилах для відвідування Адміністрації президента. Вони стосуються, зокрема, дрес-коду. Про це повідомив четвертий номер виборчого списку партії "Слуга народу", в інтерв'ю "Радіо Свобода", зазначають Патріоти України.

"До Адміністрації вже можна (приходити в шортах, - прим. ред.). Мене не пускали. Кажуть: дрес-код. Я кажу: хто дрес-код затвердив? Вони кажуть, що не знають. Я знайшов коменданта. Кажу: а чому дрес-код, чому не можна в шортах? і знайшли документи. Поміняли документи. Зараз можна", - розповів виданню кандидат в депутати, підприємець і волонтер Давид Арахамія.

Арахамія додав, що зміни також були внесені в документ, який вимагав спеціального дозволу для відвідування будівлі Адміністрації з ноутбуком. "Розумієте, в Адміністрацію президента не можна без спеціального дозволу пройти з комп'ютером. Але там багато журналістів ходить, експертів. І у них є комп'ютери.

"Я кажу: чому iPhone можна, iPad як планшет можна (це фактично комп'ютер), а комп'ютер вже не можна? Ось що за дурня? Просто ніхто не "парився". Я знайшов документ, який це регламентує. Ми пішли і підписали документ, зараз можна і з ноутбуком. Тобто це такі вже дві маленькі реформи", - також зазначив він.

У мережі тут же стали коментувати нововведення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...