"Лучший твой подарочек - это я!", або "Леонид Макарович, я дам вам парабеллум": ​Надія Савченко на Дні народження свого симпатика Дмитра Гордона здивувала всіх своїм вбранням

Екс-нардеп Надія Савченко з'явилася на публіці в черговому специфічному образі, не залишивши байдужими перед усім українське жіноцтво.

Незвичний образ колишньої народної обраниці VIII скликання потрапив в об'єктив на гулянні Дмитра Гордона в одному з київських ресторанів. Надія Савченко викликала подив у публіки, з'явившись у дуже специфічному образі. Відповідний фотоматеріал відзняв правозахисник Сергій Наумович, після чого опублікував на своїй сторінці в Фейсбук, зазначають Патріоти України.

На знімках видно, який чудернацький образ вибрала для себе Савченко в черговий раз. На думку багатьох користувачів, цей наряд є зовсім яскравим прикладом несмаку. Так, екс-нардеп одягла на захід колготки тілесного кольору з глянцевим відблиском. Багато відзначили, що такі вийшли з моди вже на стільки давно, що навіть ті, хто взагалі не є модниками і знавцями в цій сфері, вже давно такі не носять.

Також Савченко одягла банальне чорне плаття з величезним розрізом на стегні і V-подібні чорні туфлі на підборах. А ось як, власне, прокоментували наряд Наді в Мережі: "Фото дна"; "Максимальный трэш"; "У Нади колготки зачОтные"; "Леонид Макарович, я дам вам парабеллум"; "Надя в платье??! Так она девочка что-ли?"; "В зеленом платье она пафосней"; "Веселый БДСМ и сбоку бантик"; "Хэллоуин продолжается?".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...