"Маразматичное ботоксное чудовище": Путін знову окофунзився у прямому ефірі (відео)

Журналіст почав зачитувати питання, але в цей момент російський президент показав кулак.

Президент Російської Федерації Володимир Путін знову став посміховиськом у мережі. Цього разу російський лідер відзначився недоречним жестом під час прямого ефіру, передають Патріоти України.

Так, журналіст почав зачитувати питання, але в цей момент Путін показав кулак. Відповідне відео опублікував у своєму Twitter-акаунті пропагандист Дмитро Смирнов."Ничего себе у вас велодорожки!": Путин жестом ответил на просьбу выделить 451 миллион на велодорожку", - написав він в коментарі до відео.

Користувачі соціальної мережі бурхливо відреагували на таку поведінку президента РФ: "И отдал этот подряд Ротенбергу. Тот недорого построит ее за 10 млрд$", "все…это мем. Ща начну стебаться", "сечину даст", "что заслужили, то и имеем", "Ничего себе, какие велодорожки, оказывается, выгодные. Отдам подряд корефану", "Все сопрут... И от веледорожки останутся только ножки да рожки!", "Старое маразматичное ботоксное чудовище".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...