"Мерещатся ГМО-клещи и комары": Екс-головний санітарний лікар Росії Онищенко випив 300 грамів "Глоду"

Геннадій Онищенко звинуватив Грузію та США у поширенні бактеріологічної зброї за допомогою... комарів та кліщів.

Геннадій Онищенко. Фото: ТАСС.

Колишній головний санітарний лікар РФ, а нині депутат Держдуми Геннадій Онищенко раптом заявив, що США розробляють бактеріологічну зброю, яке може бути спрямоване проти Москви. Крім того, депутат "знайшов" якусь секретну лабораторію на території Грузії, повідомляють Патріоти України.

"У Грузії відома лабораторія (центр імені "Лугара", - ред.), яку всі сучасні правлячі еліти Грузії підтримують, тому що їм дає вказівки ЦРУ США. Орієнтовані ці об'єкти проти нас, проти Росії", - стверджує Онищенко. На його думку, Америка не виконує Конвенцію про заборону бактеріологічної зброї, підписану в 1972 році. І американці нібито труять "скрепну" державу вірусами, використовуючи... кліщів і генно-модифікованих комарів.

"Створюються певні віруси, ендемічні для території нашої країни, і ці роботи ведуться в напрямку формування штучних вогнищ епідемій, нетрадиційних переносників захворювань, створення ГМО-комарів, кліщів із заданими властивостями, а також розробки спеціальних засобів доставки переносників", - підкреслив він. Онищенко також додав, що зараз "йде нарощування військового потенціалу біля російських кордонів". А комарі і кліщі з вірусною "начинкою" повністю виведені в лабораторних умовах.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...