Міжнародний роумінг з трьома країнами: У мережі висміяли сумнівну заяву окупантів у Криму

У кримських і російських ЗМІ повідомили, що оператор мобільного зв'язку на півострові "К-Телеком" почав надавати послуги міжнародного роумінгу.

У окупованому Криму. Фото: соцмережі.

З'явилася заява, що в окупованому Росією Криму підключений міжнародний роумінг, але в мережі користувачі висміяли таку новину. Про це повідомляє блогер під ніком "КРИМський бандерівець" на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

"Окупанти повідомили, що в Криму нібито заробив міжнародний роумінг з трьома країнами, але відмовилися називати ці країни, щоб вони не потрапили під санкції. Сумнівна заява", - написав він і опублікував заяву окупантів.

У самих матеріалах кримських і російських ЗМІ говориться, що оператор мобільного зв'язку на півострові "К-Телеком" почав надавати послуги міжнародного роумінгу. На даний момент цією послугою можуть скористатися громадяни трьох країн, які приїжджають на відпочинок до окупованого Крим.

"Зі зрозумілих політичних причин, пов'язаних з санкціями щодо Криму, я не можу назвати ці країни, інакше вони теж можуть потрапити під санкції", - цитують слова генерального директора "К-Телеком" Володимира Зайцева.

Також в місцевих ЗМІ пишуть, що великі російські мобільні оператори не працюють в окупованому Криму, побоюючись потрапити під західні санкції.

Користувачів мережі розсмішила така новина і вони прокоментували її.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...