"Может проще вас по *балу бить?": Росіяни поскаржилися на "приниження" в Грузії

Російські туристи поскаржилися, що грузинські прикордонники змушують їх знімати георгіївські стрічки.

На кордоні з Грузією росіян змусили знімати їх патріотичну символіку, на що вони поскаржилися в мережі. Про це повідомляє блогер під ніком "Фашик Донецький" на своїй сторінці в Twitter, передають Патріоти України.

В інтернеті поскаржилися, що у багатьох росіян, які в'їжджають до Грузії на автомобілі, виникли проблеми при перетині кордону. "Грузинські прикордонні служби вимагають знімати "Георгіївські стрічки" і наклейки з символікою Великої перемоги. Доходить до того, що прикордонники відмовляються пропускати автомобіль, поки власник не зніме заборонену в країні символіку", - написали в мережі.

У мережі прокоментували ситуацію. "Може простіше по *балу бити?", - запропонував свій варіант блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...