"На Бога надейся, а без снайперов не ходи": У мережі підняли на сміх патріарха Кирила

На святковому богослужінні в московському храмі Христа Спасителя патріарха РПЦ супроводжувала велика кількість охорони.

Патріарх Кирило та його охоронці. Фото: скріншот з відео.

Глава Російської православної церкви патріарх Кирило (Гундяєв) на Великдень опинився в центрі уваги соцмереж, передають Патріоти України.

На святковому богослужінні в московському храмі Христа Спасителя патріарха РПЦ супроводжувало багато охорони. Інтернет-користувачі в Twitter активно обговорюють фото і відео, де за Кирилом йдуть "люди в чорному".

"Маловідомий факт. Ще в ранньому Середньовіччі відразу кілька церковних соборів постановили, що в далекому майбутньому патріарху Гундяєву належить вести хресну ходу неодмінно в супроводі офіцерів ФСО чисельністю до взводу".

"Як то кажуть – на Бога сподівайся, а сам без держохорони і снайперів не ходи".

"Хресна хода КДБ! Оксюморон".

"К-сть охорони навколо Гундяєва говорить нам тільки про одне – в Росії Бога немає!"

"У нього у самого по-любому ствол під рясою в кобурі".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...