"На подтанцовке у Кадырова": Топ-пропагандистка Путіна розсмішила мережу (відео)

Марія Захарова разом з хлопцями кавказької національності станцювала їх народний танець.

Пропагандистка Кремля і офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова представила дивний танець, який насмішив користувачів інтернету. Відео розмістив блогер Олексій Голобуцький на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

На ньому видно, що Захарова разом з хлопцями кавказької національності танцює їх народний танець. "Машу Захарову "винагородили": послали на Північно-Кавказький молодіжний форум "Машук" до П'ятигорська, лезгинку перед збирачами данини з Кремля танцювати. Ну, втім, для чого ж ще Кремлю Захарови?", - прокоментував він запис.

"Захарова провела на полях молодіжного форуму брифінг для журналістів, після чого їй влаштували екскурсію по території. Представнику російського МЗС показали секцію з навчання лезгинці, де вона потанцювала з учасниками під традиційну мелодію кавказького народного танцю", - написали в Telegram-каналі "Патрік- 3".

Також й інші користувачі мережі не втрималися від висловлювань. Деякі навіть опублікували картинки, пов'язані з ситуацією.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...