"Надрукуємо будь-яку бумажку!" - Мережа вибухнула через звернення "Євролабу" до Порошенка

До політичного комедійного шоу "Зе! команди" підключився і головний фігурант з боку медицини, да так, що ефект лише посилився

Медичний центр Eurolab, що оскандалився з аналізами Володимира Зеленського, і власника котрого називають офіцером запасу ГРУ Міноборони РФ, закликала чинного главу держави Петра Порошенка скористатися своїми висококваліфікованими послугами, зазначають Патріоти України.

Відповідний документ опублікований на офіційній сторінці в Facebook закладу, але станом на 07:00 7 квітня був видалений. Кореспондент "Української правди" Мар'яна П'єцух розібрала текст запрошення і виявила в ньому купу помилок.

"Наступне відеозвернення з вибаченнями після лаборанток і фельдшера буде записувати секретарка. Посада Цеголка не так звучить. Він прес-секретар президента, а не Адміністрації президента."Передвиборчого, а не предвиборчого", – написала журналістка.

"Євролаб" Пальчевського ось звернулася до Порошенка

Віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко також поділилася документом із купою помилок, нагадавши про скандал із аналізами Зеленського. Журналіст Сергій Сидоренко написав, що після всіх скандалів навколо лабораторії не поспішив би туди йти.

"Після всіх зашкварів, не лише з датою, а й із тими претензіями, які зараз лунають власне до результатів - особисто я до них йти не поспішатиму. І політичні уподобання тут ролі не грають", – прокоментував він.

Медичний центр після цього підняли на сміх в коментарях. Деякі припустили, що це фейк. Безграмотність обурила українців.

"Це не фейк, це, як не прикро, рівень грамотності щонайменше половини України", "Крім виділених, нарахував 10 помилок", "Які безграмотні. І ми маємо вірити в їх компетентність і "чесність", "В якості арбітра здавати аналізи – це як", "У якості лабораторії арбітра" – це якась абракадабра", – написали в коментарях.

Нагадаємо також, що фахівець з компьютерних технологій розповів, що "дівчина на рецепції" просто не могла поставити не ту дату у медичну виписку з результатами аналізів, оскільки автоматична система, котра заявлена в Медцентрі Eurolab дату й час виставляє на програмному рівні.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...