"Наташо, вставай": Результати місцевих виборів в Україні висміяли влучними фотожабами

Після завершення місцевих виборів, які відбулися в Україні 25 жовтня, в мережі з'явилися кумедні фотожаби. Головними темами жартів стали результати партії "Слуга народу" і обрання мером Харкова хворого на коронавірус Геннадія Кернеса, який дотепер перебуває в німецькій лікарні "Шаріте". Відповідні картинки публікують користувачі соцмереж, передають Патріоти України.

Серед сюжетів фотожаб, якими висміюють незначні досягнення президентської партії, зокрема "проліт" кандидатки від "Слуги народу" Ірини Верещук на виборах київського мера - традиційні коти, які "все звалили", кадр з французької комедії і фото зламаної зеленої парасольки.

Через чутки про те, що хворий на коронавірус Геннадій Кернес, який переміг на виборах в Харкові, знаходиться в комі, засідання міськради в цьому місті зобразили в образі спіритичного сеансу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...