Недоторканний на маминій машині: "Слуга" Дубінський підтвердив репутацію автохама (фотофакти)

Народний депутат від "Слуги народу" Олександр Дубінський припаркував позашляховик Mercedes G55 AMG із порушенням правил дорожнього руху. Фото у Facebook опублікував журналіст Сергій Грішин, зазначають Патріоти України. До речі, згідно декларації нардепа, цю "іграшку" Дубінському наче подарувала рідна мама.

"Гарно Дубінський запаркувався", - написав Грішин.

За правилами дорожнього руху зупинка забороняється ближче 10 м від виїздів із прилеглих територій і безпосередньо в місці виїзду. На світлинах видно, що авто нардепа припарковане на виїзді.

Що Дубінський вніс в декларацію за 2019 рік

Наразі в декларації нардепа вказана лише одна квартира в Києві на 149,3 квадратних метрів. Дубінський зазначив, що припинив володіння або користування трьома квартирами та часткою в ще одній. За даними журналістів, він переписує нерухомість на матір.

Також у декларації вказані 10 земельних ділянок, але деякі з них збігаються за адресою, площею або вартістю. Тож ймовірно, мовиться про поділені на частини ті ж 6 ділянок.

Дубінський володіє будинком на 79,6 м. кв. у Києві та будує дві дачі в області. Минулого року він також придбав гараж.

Чимало скандалів раніше викликав розкішний автопарк Дубінського. Протягом п’яти років він купив 10 машин. У його матері за останні роки з’явилося сім автівок. Пізніше вона “подарувала” синові Land Cruiser і два Mercedes.

Водночас Дубінський під кінець 2019 року позбувся чотирьох авто. Як писали ЗМІ – теж переписав на маму, яка “любить швидкість”.

Наразі в нього самого є вже згадані “мамині” Toyota Land Cruiser і два Mercedes, плюс – ще один, а також Porsche Carrera.

З інших цінностей – 10 годинників (таких відомих марок, як Rolex, Rado, Tissot, Corum), три одиниці мисливської зброї, два карабіни і рушниця, три торгові марки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...