Няші голову напекло: У мережі висміяли заяву Поклонської про репетицію Майдану в Єкатеринбурзі

Незаконно обрана в Думу з окупованого регіону України депутат заявила, що акції в Єкатеринбурзі проводяться у відповідності з техніками нейролінгвістичного програмування.

Наталія Поклонська. Фото: соцмережі.

Колишня самопроголошена прокурор окупованого Криму, а нині депутат Держдуми РФ Наталя Поклонська заявила, що події в Єкатеринбурзі, де активісти виступають проти будівництва церкви на місці, де, на їхню думку, повинен бути сквер, є "репетицією Майдану". Про це повідомив ряд російських ЗМІ, посилаючись на коментар Поклонської "КП", передають Патріоти України.

Незаконно обрана в Думу з окупованого регіону України депутат заявила, що акції в Єкатеринбурзі проводяться у відповідності з техніками нейролінгвістичного програмування. "Це вже останній крок по знищенню Росії. Тому треба розуміти, що ось такі ось гасла і пострибеньки - це все просто чиясь програма, чийсь задум. Це нейролінгвістичне програмування, якому піддають вас", - заявила депутат.

При цьому в соцмережах сприйняли її коментар іронічно і порекомендували їй пройти курс терапії. "У Росії теплішає, деяким вже напекло в голову, наприклад, Наталії Поклонській, яка висловилася про події в ЕКБ", - зазначили в одному з популярних Telegram-каналів.

"Пані Поклонська, теж піддалася нейролінгвістичному програмуванню, тому не розуміє, що люди не проти храмів, а проти будівництва його на місці скверу", - прокоментувала ситуацію росіянка з Москви.

"Виникло відчуття, що Поклонська приміряє на себе лати Жанни Д'Арк. Так уже силкується то імператора захистити, то храм, який ще й невідомо, потрібен чи... Чи варто, лякати майданом нас? Чи не краще не провокувати цей самий майдан?", - зазначив ще один москвич.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...