Новий спосіб боротися з Майданом: Українців насмішило відкриття ковзанки біля Офісу президента (фотожаба)

Ковзанку розташували майже біля входу в будівлю, на місці, де раніше проводили акції активісти.

Під Офісом президента України почали монтаж громадської ковзанки, в мережі з'явилися кумедні фотожаби. Українці вважають, що вона потрібна президенту України Володимиру Зеленському, щоб захистити себе від протестуючих. У мережі з'явилися відповідні фото. Одна з фотожаб з'явилася в Telegram-каналі політтехнолога Олексія Голобуцького, передають Патріоти України.

Для фотоколлажу автор використовував кадр з радянської комедії "Джентльмени удачі" режисера Олександра Сєрого. За допомогою фотомонтажу Косий, Доцент і Хмирь, переодягнені жінками, перетворилися на сучасних політиків. Вони радіють відкриттю ковзанки і кажуть, що це - дотепний спосіб позбутися мітингувальників під ОПУ. Але головне зараз - самим не посковзнутися на льоді.

У мережі нагадали Зеленському аналогічний вчинок екс-президента України Віктора Януковича. В кінці 2013 року він наказав монтувати новорічну ялинку на Майдані Незалежності, де мітингувальники вимагали підписання асоціації з ЄС.

"Тут один теж 6 років тому пробував ставити "ялинку". Так якщо що, він зараз в Ростові", - написав користувач мережі Сергій Рябенко.

"Ну не знаю. Працівники офісу замовили костюми для фігурного катання? Влітку можна в шортиках, взимку на ковзанах, тріко і коротких спідничках. Можна зі стразиками", - написала в мережі користувач Facebook Олена Павлишин.

Ковзанку розташували майже біля входу в будівлю, на місці, де раніше проводили акції активісти. "Перекривати площу ніхто не збирається. Вже вранці на Банковій встигли змонтувати огорожу. На ній вказано, що ковзанка - соціальний проект. Кияни таку ініціативу сприймають позитивно, але сумніваються щодо доцільності розміщення ковзанки", - повідомили в ЗМІ.

Відвідування катка буде безкоштовним, потрапити туди зможе кожен охочий, але зі своїми ковзанами - прокату не буде, повідомив гендиректор ВДНГ Євген Мушкін. Він пояснив, що це соціальний проект ВДНГ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...