"Ну, давай, здивуй ще": Біди 2020 року в Україні та світі висміяли влучними фотожабами

У мережі з'явилися нові фотожаби на 2020 рік, який виявився складним не тільки для українців, а й жителів усього світу, наприклад карантин через коронавірус, передають Патріоти України.

Користувачі мережі жартують не тільки про коронавірус, який практично паралізував весь світ, а згадують і масштабні пожежі в Австралії і США. Жартують про "третю світову війну", конфлікт Вірменії та Азербайджану в Нагірному Карабасі і про інше.

Наприклад, на одній з фотожаб показали чоловіка, який весь 2020 рік пролежав в комі і радіє, що все пропустив і не переживав. А на іншій фотожабі показали кота, який говорить, що до нового року залишилося дожити.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...