Обмовочка по Фрейду: Путін знову оскандалився в прямому ефірі (відео)

Російський президент на камеру зізнався, що бореться... із підвищенням рівня доходів росіян.

Глава Кремля Володимир Путін став об'єктом насмішок користувачів соціальних мереж після публічного конфузу, передають Патріоти України.

Російський президент приїхав до Будинку уряду на зустріч з кабінетом міністрів перед Новим роком і в компанії прем'єра Дмитра Медведєва зробив заяву для преси. У присутності міністрів і телекамер журналістів Путін заявив, що одним із головних завдань є "боротьба з підвищенням рівня доходів громадян". Інцидент потрапив на відео і викликало справжній ажіотаж у соціальних мережах. При цьому користувачі з сарказмом зазначили, що Путін навряд чи обмовився і дійсно веде боротьбу з добробутом росіян.

"Путин на встрече с правительством: одной из главных задач является борьба с повышением уровня доходов граждан. Нет, это Путин не оговорился. Это Путин ПРОговорился Почему я считаю, что Путин ПРОговорился. Потому что Путин отлично понимает: независимым и обеспеченным людям его власть не нужна. Независимые и обеспеченные избавятся от Путина в один день. А вот людьми бедными и привыкшими терпеть его власть может править бесконечно", - коментує відео в соцмережі "Твіттер" його автор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...