"Охранять вместе с убийцей место преступления": Політтехнолог відреагував на пропозицію щодо спільного контролю українсько-російського кордону (фотожаби)

Заяву про спільний контроль кордону Зеленський зробив під час Українського ланчу в Мюнхені, організованого фондом Віктора Пінчука та Ялтинською європейською стратегією.

Політолог і блогер Олексій Голобуцький підняв на сміх пропозицію президента України Володимира Зеленського по спільному контролю кордону з представниками ОРДЛО на Донбасі. Він не втримався і опублікував яскраві фотожаби на цю тему в своєму Telegram-каналі, передають Патріоти України.

Карикатури виявилися дійсно вдалими, оскільки піднімають досить нагальні питання.

Чого тільки варта карикатура, основою для якої став кадр з фільму "Операція "И" та інші пригоди Шурика", який переписано на новий лад.

Нагадаємо, що відповідну заяву про спільний контроль кордону Зеленський зробив під час Українського ланчу в Мюнхені, організованого фондом Віктора Пінчука та Ялтинською європейською стратегією.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...