"Орли Путіна" в дії: У мережі глузують з нерозторопних росгвардійців (відео)

Це відео начебто було зняте в Санкт-Петербурзі в 2018 році.

У мережі поширюється відео, яке користувачі описують як «приклад відмінної роботи спецназу Росгвардії», передають Патріоти України.

У відео показується невдала спроба затримати водія, який тікає їде від фургона російських спецслужб і проривається через закриті ворота двору.

Фургон поїхав за ним, але через свої габарити не зміг відразу проїхати через зламані ворота.

Російські ЗМІ зв'язалися з людиною, яка першою опублікувала це відео 15 травня. Користувач мережі уточнив, що воно було зняте в Санкт-Петербурзі в 2018 році і що його йому надіслав підписник, який побажав залишитися анонімним.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...