"Печенегам и половцам пора что-то решать с Володей": Путін насмішив гучною промовою про боротьбу з коронавірусом (відео)

Російський президент запевнив, нібито його співгромадяни подолають хворобу, як половців та печенегів.

У середу, 8 квітня, президент Росії Володимир Путін порівняв пандемію коронавірусу з навалою печенігів і половців під час наради з головами регіонів, яка транслювалася російськими телеканалами. Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Дорогі друзі! Все проходить, і це пройде. Наша країна неодноразово проходила через серйозні випробування: і печеніги її терзали, і половці, - з усім впоралася Росія. Переможемо і цю заразу коронавірусну. Разом ми все подолаємо", - сказав він.

У мережі одразу ж стали коментувати заяву Путіна, не стримуючи сарказму. "На закупівлю медичної техніки для всієї країни виділили 13 мільярдів. А для заміни бордюрів в одній Москві - майже 20 мільярдів. Пріоритети", - пригадав блогер Олександр "Сталінгулаг" Горбунов голові держави нераціональний розподіл коштів владою Москви.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...