"Підносимо хрін до носа": У Росії спародіювали топ-пропагандистів Путіна (відео)

Актори гостро висміяли манеру спілкування Ольги Скабєєвої та Євгена Попова з гостями в студії і то, як "інтелігентно і об'єктивно" доносять вони "правду" до росіян.

Гумористи спародіювали передачу Скабєєвої. Фото: скріншот з відео.

Гумористи проекту "Одного разу в Росії" висміяли пропагандистів передачі "60 хвилин" Ольгу Скабєєву і її чоловіка-соведучого Євгенія Попова. Актори гостро спародіювали манеру спілкування ведучих з гостями в студії і то, як "інтелігентно і об'єктивно" доносять пропагандисти "правду" до росіян, передають Патріоти України.

"Це передача про політику, в якій ми аргументовано підносимо хрін до носа тим, хто не вважає, що Росія - добра", - говорить "Попов", роль якого виконує Азамат Мусагалієв.

"Ми вважаємо, що журналістика - це тикати мікрофоном в обличчя тим, хто не хоче з нами розмовляти", - продовжує "Скабєєва", відсилаючи до інциденту в ПАРЄ, де пропагандистка свого часу потрапила в епіцентр скандалу.

Потім Мусагалієв запропонував з'ясувати, "у кого бомбить від величі Росії-матінки на цьому тижні". "Ну, хто? Ну? Може бути, Лаос? Або, може бути, світовий задирака Габон, який не дає нам спокійно жити?" - поцікавився він, після чого гості в студії стали скандувати: "США! США!".

В ході "передачі" було оголошено, що в рамках програми відзначається "ювілей - 5 років санкцій". Також ведучі програми висміяли підхід до "наших і не наших" експертів, вислухали думку "санкціонетки" Табу Запретовни, і жорстко перервали "представника Пердагона", який назвав олімпійський курорт "містом-примарою" і який пообіцяв, що під натиском санкцій в Росії "через два місяці все завалиться".

"Впаді? Так ми тільки будувати навчилися!" - парирувала "Скабєєва", нагадавши гостям в студії, що Росія звела "красиве і довге-довге в Азовському морі" - Кримський міст. Особливу увагу було приділено будівництву підвідного газопроводу, за допомогою якого, за чутками, нібито "Росія нападе на Європу".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...