"Поздно, Маша, читать Евангелие": Захарова поділилася у мережі збоченими мріями (фото)

"Філософські" роздуми спікера МЗС РФ не знайшли підтримки у її підписників, і вони відповіли на них жорсткими критичними коментарями.

Марія Захарова. Фото: Фейсбук.

Скандальна речник МЗС Росії Марія Захарова зізналася, що часом не може визначитися, чого хоче більше: палити сигару або почитати Євангеліє. За її словами, це залежить від людей, з якими вона спілкується або яких бачить по телевізору. Дивними відвертощами одіозна дипломат країни-агресора поділилася на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Подивишся, буває, якогось хорошого гостя у "Парсуна" на телеканалі "Спас", і згадуєш, що давно не палила сигару в хорошій компанії творчих людей. А варто послухати освічених атеїстів або, ще гірше, світських левиць якихось, які відволікають народну увагу від першої професії нав'язливим підхалтурюванням, так одразу біжиш шукати заяложене Євангеліє і читаєш, читаєш, читаєш", — написала вона.

Однак роздуми Захарової не знайшли підтримки у її підписників, і вони відповіли на них жорсткими критичними коментарями.

"Маріє! Вже пізно читати Євангеліє, занадто багато людей загинуло від влади, якій ви служите! Воно вас вже не врятує!", "І часто ви так бігаєте? Здається мені, у вас своє Євангеліє, пластикове, під назвою "золота карта", "І калинку танцювати, танцювати, танцювати", "Ви ще й Євангеліє читаєте? Отакої!" — пишуть користувачі соцмережі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...