Пригоди Андрія Богдана у Петербурзі: У мережі виявили ще промовистий "факт"

Андрій Богдан

Глава Житлового союзу України і громадський діяч Олександр Скубченко на своїй сторінці у Facebook опублікував кумедну фотографію. На ній зображені герої популярного російського серіалу, проте замість персонажа Дукаліса на знімку за допомогою Фотошопа опинився Андрій Богдан, у якого дійсно є зовнішня схожість з актором Сергієм Селіним, який грав відповідну роль, передають Патріоти України.

«Сенсация! В 90-е Андрей Богдан служил опером в убойном отделе Питера! Уже тогда он завязал знакомство с перспективным чиновником Питерской мэрии Владимиром Путиным. Фотофакт», - написав Скубченко і опублікував відповідну фотографію. У коментарях до посту Скубченко закликав припинити приховувати правду від журналістів «Схем».Підписники поцікавилися, за що Скубченко так обійшовся з Дукалісом. «Дукалис - это оперативный псевдоним Богдана», - відповів громадський діяч.

«Отличная команда, целый раздел жизни: питерская мафия и мэрия. Много воспоминаний», «Это фото конечно кино и немцы, но что такое ЛНУ в его биографии, и вообще все туманно и много пустых промежутков в биографии», «Тогда он был известен как Богдалис. Косил под прибалта», - написали підписники.

P.S.: Андрій Богдан, 1976 року народження, закінчив Львівський університет ім. Франка у 1998 році, коли Володимир Путін вже працював у Москві главою ФСБ РФ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...