"Самотній пустунчик" розбушувався: Ківа постібався із Зеленського, спародіювавши його звернення (відео)

Ілля Ківа розкритикував усі досягнення влади минулого тижня, про які у своєму монолозі казав Володимир Зеленський.

Ілля Ківа. Фото: Новинарня.

Народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Ілля Ківа записав відеозвернення-пародію на монолог президента Володимира Зеленського з критикою на його адресу. Відео нардеп опублікував на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Я вирішив щотижня записувати звернення до нашого шановного президента Володимира Олександровича, для того щоб давати йому свою оцінку, оцінку народу України щодо тих подій, які нині відбуваються в нашій країні", - почав Ківа.

Потім він розкритикував усі досягнення влади минулого тижня, про які у своєму монолозі казав Зеленський. Так, Ківа закликав президента зосередитися не на словах, а на тому, щоб у жителів країни було тепло в будинках. "Володимире Олександровичу, скажу вам чесно, на вулиці зараз, звичайно, холодно, і від слів тепліше точно не буде. Буде тепліше або навесні, або влітку, або коли в наших будинках з'являться теплі батареї", - заявив Ківа.

Крім того, він розкритикував новину про повернення українських кораблів, які тримала Росія. "Ваша інформація щодо кораблів, ви про це говорите, ніби ми флот повернули. Володимире Олександровичу, ці бляшанки, по-перше, не ми повернули, консервні банки, а нам їх просто віддали. На мою думку, їх віддали через непотрібність, бо все найцінніше вони в себе залишили", - сказав нардеп.

Також Ківа розкритикував ухвалення бюджету на 2020 рік. "Ви говорите про те, що ухвалено бюджет. Бюджет дійсно ухвалено, і ухвалено його в один дотик. Але чи спрямований цей бюджет на потреби українського народу, чи відображає він всі потреби, чи захищає він соціально тих людей, які цього потребують, — це під великим питанням. Те, що за нього проголосувала монобільшість в один дотик... чесно, вони і за Майн Кампф проголосують, якщо їм сказати, їм же все одно", - сказав депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...