Скандал-скандал: Нову версію картини "Скотиняки" з Ляшком і Мосійчуком у стилі БДСМ продали на аукціоні за 666 доларів

Полотно купив користувач Facebook Іван Приходько, у якого в статусі стоїть "журналіст Depo", а також те, що він був у партії "Слуга народу".

Заступник головного редактора "Страни" Світлана Крюкова сьогодні на своїй сторінці в Facebook продала на аукціоні картину під назвою "Скотиняки", передають Патріоти України.

Крюкова зазначає, що таких картин в природі дві. "У цій з'явилася пікантна деталь. Гурмани оцінять. Олія, полотно. Хороша в інтер'єрі передпокою", - пише вона. Фінал конкурсу відбувся о 18:00 2 липня.
При стартовій ціні в 500 доларів картина була продана за 666 доларів. Полотно купив користувач Facebook Іван Приходько, у якого в статусі стоїть "журналіст Depo", а також те, що він був у партії "Слуга народу".
На полотні в БДСМ-стилі зображені люди, схожі на главу Радикальної партії Олега Ляшка, нардепів-радикалів Ігоря Мосійчука, Дмитра Лінька, Андрія Лозового та Олену Кошелеву. Людина, схожа на Ляшка тримає вила з різнобарвним гумовим органом, а у людини, схожої на Лозового, в роті червоний кляп БДСМ. "Скотиняки" - улюблене лайливе слово глави радикалів Олега Ляшка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Росії підірвали склад ракет на 9 тис. квадратів! Почали евакуацію. Ростов і Дагестан без світла, - Снєгирьов

вівторок, 9 липень 2024, 21:36

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов детально проаналізував інформацію щодо успішного характеру атак українських сил оборони по тиловій інфраструктурі РФ. Зокрема, мовиться про знищення складу боєприпасів у Воронезькій області. Крім того, зазнали значни...

У Криму знищили новітній носій "Калібрів", котрий прикривав Кримський міст - Снєгирьов

середа, 22 травень 2024, 18:40

Стали відомі подробиці атаки на Севастополь. Виявляється, Сили оборони України знищили набагато жирнішу ціль, ніж про це повідомлялося спочатку. Також ЗСУ завдали удару по окупованому Луганську, а саме академії внутрішніх справ, де наразі пункт постійн...