Скандал-скандал: Нову версію картини "Скотиняки" з Ляшком і Мосійчуком у стилі БДСМ продали на аукціоні за 666 доларів

Полотно купив користувач Facebook Іван Приходько, у якого в статусі стоїть "журналіст Depo", а також те, що він був у партії "Слуга народу".

Заступник головного редактора "Страни" Світлана Крюкова сьогодні на своїй сторінці в Facebook продала на аукціоні картину під назвою "Скотиняки", передають Патріоти України.

Крюкова зазначає, що таких картин в природі дві. "У цій з'явилася пікантна деталь. Гурмани оцінять. Олія, полотно. Хороша в інтер'єрі передпокою", - пише вона. Фінал конкурсу відбувся о 18:00 2 липня.
При стартовій ціні в 500 доларів картина була продана за 666 доларів. Полотно купив користувач Facebook Іван Приходько, у якого в статусі стоїть "журналіст Depo", а також те, що він був у партії "Слуга народу".
На полотні в БДСМ-стилі зображені люди, схожі на главу Радикальної партії Олега Ляшка, нардепів-радикалів Ігоря Мосійчука, Дмитра Лінька, Андрія Лозового та Олену Кошелеву. Людина, схожа на Ляшка тримає вила з різнобарвним гумовим органом, а у людини, схожої на Лозового, в роті червоний кляп БДСМ. "Скотиняки" - улюблене лайливе слово глави радикалів Олега Ляшка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...