"Та давайте вже після свят!": Українці жартують над польотом Степанова в Індію через зрив вакцинації

Політ міністра охорони здоров'я України Максима Степанова в Індію, де він буде особисто контролювати поставку вакцини від коронавірусу, викликав жарти в соцмережах - користувачі рекомендують послати міністра подалі, згадуючи при цьому недавню посадку марсохода на Червону планету. Патріоти України пропонують вашій увазі найцікавіші коментарі з цього приводу.

Про політ в Індію міністр Степанов повідомив на своїй Facebook-сторінці, опублікувавши фото з салону літака. За його словами, він відправляється в далеку країну, щоб особисто проконтролювати відправку першої партії вакцини від найбільшого виробника вакцин в світі - Serum Institute of India.

"Основне завдання - до вже законтрактованих 12 млн доз, досягти прямих домовленостей на поставку додаткових обсягів вакцин Oxford / AstraZeneca і NovaVax в 2021-2022 році безпосередньо з виробником", - написав він.

У коментарях під цим повідомленням користувачі мережі іронічно бажають міністру хороших вихідних і жартома дивуються, чому Степанов не відправили за вакциною на Марс, де напередодні приземлився марсоход Perseverance. З цього приводу користувачі опублікували фотожабу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...