"Так называемые туристы из так называемой братской страны... Вот вам амнистии точно не видать!": Яніна Соколова жорстко висміяла провідного телепропаганд*на Кремля

Українська журналістка Яніна Соколова потужно рознесла топпропагандиста Кремля Володимира Соловйова за нахабну брехню про війну на Донбасі, зазначають Патріоти України.

В ефірі шоу "Вечір з Яніною Соколовою" вона показала фрагмент виступу скандального рупора путінського режиму. У ньому він запевняв, що жителям Донецька й Луганська нібито нема за що отримувати амністію від України, оскільки йому невідомо про жоден їхній злочин.

Зі свого боку Соколова озвучила детальний список звірств, які здійснювалися на тимчасово окупованій Росією території Донбасу. Йдеться про:

  • збиття малайзійського Boeing;
  • обстріл Маріуполя;
  • обстріл автобуса у Волновасі;
  • вбивство активістів, яким терористи розпорювали животи;
  • "парад" українських військовополонених;
  • тортури українських військовополонених;
  • прив'язування українців до стовпів для знущання місцевих жителів;
  • підступний обстріл українських військових при виході з Іловайська;
  • тисячі "віджатих" машин і пограбованих магазинів;
  • виховання цілого покоління дітей у ненависті до своєї рідної країни – України.

"Чи, може, ми неправильно зрозуміли Соловйова, і він щиро заявив, що жителі Донецька і Луганська не причетні до цих злочинів? Тому що вчинили їх не вони, а так звані "туристи" з так званої "братньої" країни? Ось вам амністії точно не бачити!" – жорстко відповіла агресору українська телеведуча.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...