Такої реакції від милої крихітки вона не очікувала: Господиня посадила шпіца на дієту та пошкодувала про це (відео)

Дієту не люблять не тільки люди, але й домашні тварини.

Мешканка Таїланду на ім'я Джанейса - власниця кількох померанских шпіців. Одного разу вона вирішила посадити одного зі своїх улюбленці на прізвисько Пао на дієту, і дала йому обмежену порцію корму. Але такий експеримент з їжею пухнастикові явно не сподобався, передають Патріоти України.

Не знаючи, як на це відреагує маленька істота, господиня стала знімати на відео, як собачка отримує маленьку порцію сухого корму. У цей момент дівчина вирішила трохи пожартувати над голодним песиком, давши йому всього дві горошинки корму. І тут вона дізналася, на що здатний цей няшний пухнастий клубочок.

Після публікації ролика в соціальних мережах воно тут же стало вірусним, і ці смішні кадри можна переглядати нескінченно. "Я думаю, тобі потрібна дієта? Пао: Ні! Я не згоден!", - свідчить підпис до ролика.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...