"Теперь жениться должен, как честный человек!": Путін спантеличив мережу "інтимом" із Сі Цзіньпіном (відео)

Президент РФ вирішив розповісти, які в нього спільні почуття із китайським лідером.

Путін і Сі Цзіньпін. Фото: КП.

Президента Росії Володимира Путіна висміяли в мережі через підігрування лідеру КНР Сі Цзіньпіну. Ролик з поздоровленням російського лідера в день народження голови КНР оприлюднив в Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Путін – Сі Цзіньпіну: У нас така незвичайна робота, яка змушує і в дні народження виконувати свій обов'язок. Я радий, що у мене є такий друг, як ви", – йдеться в підписі до відео.

У мережі відреагували глузуванням: "Після такого зізнання порядний чоловік повинен на Володі одружитися", "Але раніше вони мусять злитися в тривалому поцілунку під рахунок присутніх, тим самим довівши всьому світу вірність і відданість один одному і в подарунок китайцеві весь ліс Росії", "Особисті дружки, але не Росії", "Той випадок, коли людина зовсім втратила реальність і вважає, що люди в свій день народження не ходять на роботу", "І в свята, і в будні, для президента Путіна і Сі Цзіньпіна почуття обов'язку перш всього", "Цікаво, а кому-небудь на роботі дають вихідний тільки тому що у нього ДР? У нас, наприклад, і мови про це немає", "У китайців вже скоро гангрена почнеться... від лизання дупи...".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...