"Тобі оголосять імпічмент через переможця Вищої Ліги КВК 97": Трамп потрапив на фотожабу з героєм різдвяної комедії

Для фотожаби був використаний скріншот з відомого моменту у фільмі "Один вдома 2", в якому знявся сам Дональд Трамп.

Імпічмент президента США Дональда Трампа висміяли в мережі фотожабою за участі головного героя популярного різдвяного фільму "Один вдома 2", передають Патріоти України.

Для фотожаби був використаний скріншот з відомого моменту у фільмі, в якому знявся сам Дональд Трамп. У цій сцені він зустрічається з головним героєм у виконанні Маколея Калкіна в холі готелю. Два героя діляться один з одним майбутнім, яке чекає їх через майже 30 років (фільм вийшов на екрани в 1992 році).

"Ти станеш наркоманом", - говорить Трамп Калкіну.

"А тобі оголосять імпічмент через переможця Вищої Ліги КВК 97", - відповідає майбутньому президентові актор.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...