Трампгейт очами з Банкової: Відомий художник яскравою карикатурою потролив президента України

Мрійливий Зеленський задумався над дуже важливим для себе питанням...

Відомий карикатурист Сергій Йолкін висміяв президента України Володимира Зеленського, який нещодавно став героєм жартівливої фотожаби за участю білоруського лідера Олександра Лукашенка, в новій кумедній карикатурі. Її художник опублікував на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Замріяний Володимир Олександрович задумався над дуже важливим для себе питанням: "Кого б зробити президентом США?"

У мережі одразу ж підтримали талант Йолкіна хвилею коментарів, які не було позбавлено саркастичним ставленням до подій.

"Тонко", "Як живий", "У Путіна запитайте, ось хто чутки поширює нехай відповідає - бачиш як все вивернули, знову багатоходовочка???" - пишуть в мережі..

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...