"Трепещите, "голосящие" и "зеленеющие": Іво Бобул йде в депутати (фотожаби)

Дотепники аж ніяк не могли оминути увагою подібну подію.

Партія «Патріот», лідером якої є політичний і громадський діяч Микола Голомша, включила до першої п'ятірки списку кандидатів в народні депутати 66-річного співака, легенду української естради Іво Бобула. Інформація про це розміщена на сайті ЦВК, передають Патріоти України.

Нагадаємо, раніше «співаючий ректор» Михайло Поплавський очолив передвиборний список Аграрної партії. У мережі вже відреагували на появу нового претендента на депутатське крісло зі сфери шоу-бізнесу.

«Все, что вчера было шуткой, завтра может стать реальностью. Иво Бобул идет в депутаты», — написав в Facebook користувач Дмитро Коган.

«София Ротару хедлайнер на Атласе, Иво Бобул идет в Раду, Виктор Павлик разошелся с женой. Что там Зибров? Билоножко? Лиля Сандулеса?», — іронізує інший.

«Свершилось! Ивошко наш Бобул пошел в депутаты. Трепещите, „голосящие“ и „зеленеющие“. Дорогу „новым лицам“ в политике», — закликав Антон Мамонов.

З'явилися і фотожаби. Так, невідомий шанувальник таланту співака запропонував свій варіант передвиборного бігборда для нового кандидата в депутати.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...