"Трещины в "Аккую" - "Росатому" по х...ю": У мережі висміяли ядерну НП, влаштовану Росією в Туреччині

Росіяни запевняють, нібито будівництво йде без порушень та за графіком, але усі добре розуміють, що вірити їхньому слову аж ніяк не можна.

АЕС "Аккую". Ілюстрація: соцмережі.

У бетоні фундаменту АЕС "Аккую" в Туреччині, яку будує російська держкорпорація "Росатом", виявили тріщини. Про це на початку травня повідомило видання Haberturk, передають Патріоти України.

Як передає видання, першу тріщину знайшли в липні 2018 року. Після того як "Росатом" перезалив бетон, регулятор виявив нову тріщину - роботи по її усуненню закінчилися у вересні. При цьому, в "Росатомі" запевнили, що будівництво АЕС "Аккую" зараз йде відповідно до графіка і без порушень. У мережі тут же почали обговорювати фіаско російських будівельників в Туреччині.

"У Туреччині почала тріскатися АЕС, яку будує РФ. Русня виробляє тільки *овно і війну. Крапка", - коментує скандал блогер під ніком Фашик Донецький у Twitter.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...