"Це точно знак!": Путін впустив біля пам'ятника квіти і нарвався на пророцтво (відео)

По дорозі до монументу глава РФ загубив дві гвоздики.

Володимир Путін у Пскові. Фото: скріншот з відео.

Президент Росії Володимир Путін прибув у Псков для покладання квітів до пам'ятника десантникам 6-ї роти і потрапив у незручну ситуацію. Так, по дорозі до монументу глава РФ загубив дві гвоздики. Фото з цим нюансом показав у своєму Twitter журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

У коментарях цей конфуз тут же охарактеризували як якийсь знак. "Путін кинув дві гвоздики – це знак?" – запитав один із користувачів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...