"У меня такое же лицо, когда в г... вступлю": Мережу вразило фото з Путіним та дівчиною

Деякі користувачі висловили думку, що фанатка - "підставна", як це часто буває при візитах Путіна.

Президент Росії Володимир Путін після параду на честь Дня ВМФ у Санкт-Петербурзі потиснув руку росіянці, що викликало дивну реакцію у його охорони і шквал обурень у мережі, передають Патріоти України.

"Путін! Руку тисне!" – підписав він кадр, на який потрапили емоції дівчини. Вона знімала те, що відбувалося, на телефон і була неприродно здивована. Охоронець при цьому спробував відсунути росіянку від президента, розділивши їх рукою.

У мережі почалися суперечки, що ж викликало таке захоплення на обличчі дівчини. Деякі користувачі висловили думку, що вона "підставна", як це часто буває при візитах Путіна. Багато хто впізнав у ній героїню і інших роликів із президентом РФ.

"У мене таке ж обличчя, коли вступив у г*мно", "Пекельне дно", "Талановиті актори в ФСО працюють", "Мавпа", "Переграє", "Яка страшна ФСОшниця. Фу. Це не вона одна з "металургів" нещодавно була?", "Щирий жах на обличчі. Я б теж обіср*вся!", "Так це відома ФСОшниця. Рибалкою минулого разу була", – написали в коментарях.

Здивувала росіян і реакція охоронця Путіна. "Охоронець вже готовий був убити", "Та ну, це їй охоронець на ногу наступив", – відзначили вони.

Відреагував на знімок і український політолог Олексій Голобуцький. "Путін сьогодні після параду в Санкт-Петербурзі: "дівчина отримала оргазм від руки Путіна". Гурток самодіяльності ФСТ вже переграє до неймовірності з таким "народним захватом", – прокоментував він у своєму Telegram-каналі.

Голобуцький також помітив, що захоплення росіянки нагадує емоції, з якими в 30-х роках люди зустрічали німецького диктатора Адольфа Гітлера. "Путін сьогодні "спілкувався з простими росіянками" в Петербурзі. Екстаз точно такий же. Навіть обличчя схожі", – порівняв він знімки двох лідерів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...