Українка з 13-м розміром грудей вразила не тільки журі, а й завдала роботи стилістам

Пишні форми учасниці стали найбільшим викликом для стилістів.

Українка з рекордним 13-м розміром грудей стала учасницею шоу "Хто проти блондинок?", ведучою якого є Леся Нікітюк. Фотографіями зі зйомок поділилася пресслужба "Нового каналу", повідомляють Патріоти України.

Так, повідомляється, що пишні форми учасниці стали найбільшим викликом для стилістів. На шоу дівчина змінила два сміливі образи. Спершу ефектна красуня з'явилася в рожевому топі з глибоким вирізом і прозорою блузою.

Потім вона перевдяглася в сріблястий костюм з екстремальним декольте.

– Я хотіла, щоб ця красуня органічно виглядала серед дівчат із розміром xs та s, – розповідає головний художник по костюмах Люсі Константинова.

– Ми щоразу адаптували під неї образ. Зізнаюся, це було нелегко. Та команда прийняла цей виклик, і Міла завжди виглядала королевою....
Українка з 13-м розміром грудей на шоу "Хто проти блондинок?"

Відомо, що дівчина є володаркою корони й титулу Miss Top Model Plus Size Universe, який вона завоювала минулого року в конкурсі "Міс Всесвіт плюссайз".


Джерело: Новий канал
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...