"Ведут себя прилично, закусывают": Путін невдало пожартував про фінських туристів (відео)

Президент РФ спробував пожартувати на тему алкоголю і мандрівників.

Володимир Путін. Фото: kremlin.

Президент Росії Володимир Путін невдало спробував пожартувати щодо фінських туристів. Таким чином він відповів своєму колезі Саулі Нііністе з приводу того, як мандрівники поводяться в Санкт-Петербурзі. Відео опублікував журналіст кремлівського пулу Дмитро Смирнов, передають Патріоти України.

"Мені спали на думку ваші слова, вимовлені кілька років тому. Коли я говорив, що в Гельсінкі і в Фінляндію приїжджає дуже багато російських туристів, ви висловили надію, що вони вміють нормально поводитися. Напевно, я можу сказати те ж саме. Сподіваюся , що фінські туристи теж поводяться правильно", – сказав Нііністе.

У відповідь на це Путін спробував "схохміти" на тему алкоголю і мандрівників, підтвердивши припущення фінського колеги. "Туристи поводяться нормально, закушують", – заусміхався Путін.

Його репліка викликала неоднозначну реакцію в мережі. Користувачі назвали його "гумористом" за таку відповідь. "Ну прям Петросян", "За***сь переговори у ху**а в перервах, коли не віджимає пенсію і не вводить чергову данину для населення у вигляді "Платон", "Гумор вже 20 років і в х** не дме! Смішно не можу", "Просто вау. Земляни в екстазі", – розсердилися користувачі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...