"Все буде добре, але це не точно...": Мережу заполонили фотожаби і меми на прийдешні Різдво і Новий рік

З огляду на гіркий досвід 2020 року, з наступаючим Новим роком автори фотожаб вітають всіх з оптимізмом, але і з обережністю.

На наближення Новорічних та Різдвяних свят, які в цьому році в Україні будуть відзначати в умовах карантину через коронавірус, в мережі реагують з гумором, публікуючи нові кумедні картинки з цього приводу, передають Патріоти України.

Зокрема, українці жартують з приводу підручних засобів для новорічних прикрас, якими найчастіше в нинішніх умовах надається медична маска, а також про появу колядників дистанційно - через електронні засоби зв'язку. З огляду на гіркий досвід 2020 року, з наступаючим Новим роком автори фотожаб вітають всіх з оптимізмом, але і з обережністю.

"Все буде добре, але це не точно", - свідчить підпис на одній з кумедних вітальних листівок.

Нагадаємо, що з 19 грудня в країні будуть посилені карантинні обмеження, а з 8 січня - введено жорсткий локдаун. Згідно з рішенням уряду, з 19 грудня в Україні заборонено проводити корпоративи. Під забороною опинилися будь святкові заходи і публічні події, також введені обмеження на проведення релігійних заходів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...