Все буде сексі: У мережі висміяли нові ідеї партії "Слуга народу"

Лідер політсили на з'їзді партії сказав, що "Слуга народу" "повинна бути сексі", що не могло залишитися поза увагою українців.

Олександр Корнієнко. Фото: РБК.

У мережі активно обговорюють недавню ініціативу президента Володимира Зеленського з вироблення "стандарту новин" і заяви нового лідера президентської партії "Слуга народу" Олександра Корнієнко, зазначають Патріоти України.

Корнієнко під час своєї промови на з'їзді партії сказав, що "Слуга народу" "повинна бути сексі". Користувачі мережі уїдливо висміяли цю заяву відповідною фотожабою.

Також жорсткій критиці піддався указ президента Зеленського, в якому глава держави доручив Кабінету міністрів розробити "вимоги і стандарти" новин.

Творці фотожаб припускають, яким же саме повинен бути "стандарт" і проводять паралелі як з радянським минулим, так і з телеканалом "1 + 1", на якому виходять шоу студії "Квартал 95".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...