"Видишь, Вова, зря ты их назвал микробами...": Кумедні фотожаби на скандал з нардепом зі "Слуги народу"

Народний депутат від партії "Слуга народу" Олександр Юрченко виявився замішаним в корупційному скандалі.

У мережі з'явилися яскраві карикатури на депутата Олександра Юрченка, який раніше затримувався за крадіжку чотирьох пляшок пива. Смішні картинки опублікували в соціальних мережах, передають Патріоти України.Відзначимо, що Юрченко вже офіційно виключили з фракції "Слуга народу".

Нагадаємо, народний депутат Олександр Юрченко виявився замішаний в корупційному скандалі. НАБУ "взяла" з частиною хабара помічника Юрченка Івана Фіщенка, про що повідомив нардеп Гео Лерос. Як зазначає слідство, депутат в завуальованій формі попросив передати йому через посередника 13 тисяч доларів за внесення пропозицій до законопроекту. Також він хотів отримати хабар 200 тисяч доларів для підкупу народних депутатів за голосування.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...