З архіву ПУ. Америка з подивом відкриває для себе невідомого Зеленського: "Виглядає повним дурнем". Президента України висміяли в США за сцену з піаніно в "Вечірньому кварталі" (відео)

Скандальна розмова Зеленського з Трампом змусила провідні медіа та теледіячів США, як і десятки мільйонів простих американців, звернути увагу на людину, про котру до цього знали десятки, може сотні тисяч тих, хто дуже обізнаний в міжнародній політиці

Телеведучий популярного вечірнього американського шоу "Last Week Tonight with John Oliver" ( "Події минулого тижня з Джоном Олівером") на телеканалі HBO Джон Олівер показав провокаційний виступ Володимира Зеленського в "Вечірньому кварталі" 2016 року, зазначають Патріоти України.
В ефірі обговорювалася тема можливого імпічменту американського президента Дональда Трампа. За словами ведучого, кожна частина нового "Уотергейту" ще тупіша, "чим ви можете собі уявити".
"І навіть сам український президент Володимир Зеленський виглядає повним дурнем. Насправді він був коміком і грав роль президента України в ситкомі. Мій улюблений факт про це, що в одній з комічний сцен він разом з іншим хлопцем зображували, що грають на піаніно .. . ну, ви побачите", - заінтригував містер Олівер . Після цього в шоу показали виступ акторів "Кварталу 95" за 2016 рік.
"Так, він грає на піаніно своїм членом!" - зазначив телеведучий після ролика.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...