З архіву ПУ. Американська "модниця" шокувала відвідувачів супермаркету (фотофакт)

Багато з користувачів були впевнені в тому, що жінка прийшла в магазин з голим низом.

Жінка збентежила відвідувачів одного з продуктових супермаркетів в США, повідомляє видання The Sun, передають Патріоти України.
Зовнішній вигляд цієї представниці прекрасної статі дійсно викликає багато запитань. Може здатися, що та прийшла в магазин взагалі без штанів, однак це зовсім не так.
Як видно по зав'язочках на гомілках, це все ж лосини, які настільки облягають фігуру, що підкреслюють не тільки гідності.

У кадрі видно, як біля полиці стоїть жінка в обтягуючих лосинах тілесного кольору зі шнурівкою внизу. Поряд з нею стоїть візок для продуктів, в якій сидить доросла дівчина. «Нас так здивували її штани, що ми навіть не звернули увагу на 175-місячну дитину у візку!» - прокоментувала фотографію місцева мешканка на ім'я Ріннон Еллісон, яка розмістила фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...