З архіву ПУ. "Батут заштопай": Мережу "підірвало" зауваження Путіна щодо зовнішнього вигляду Рогозіна (відео)

Комічна ситуація виникла перед засіданням в Сочі.

Путін і Рогозін. Фото: Антикор.

Соціальні мережі підірвало відео, на якому російський президент Володимир Путін увійшов до кабінету і з ходу зробив зауваження з приводу недбалого вигляду віце-прем'єра РФ Дмитра Рогозіна. Його краватка з'їхала і не була туго зафіксована на шиї, що Путіну не сподобалося. Відео опубліковано відомим російським блогером Рустемом Адагамовим на його сторінці в соціальній мережі, передають Патріоти України 4 вересня 2019 року.

Комічна ситуація виникла перед засіданням в Сочі. Відео підірвало соціальні мережі: користувачі кинулися жартувати і жартувати над інцидентом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...