З архіву ПУ. Битва Ляшко-"Шляшко", або Глянув, як 100 доларів подарував: Вони знов зустрілись, вже не на сцені "Кварталу" (фотофакти)

Почалося з інавгураційної промови президента 20 травня 2019 року, коли Ляшко запитав на весь зал, чому Зеленський заговорив російською. Однак був ще фінальний епізод на виході нового гаранта із зали Ради, який вже мало хто бачив.

У спільноті "Патріоти України - єднаймося!" звернули увагу на дуже красномовні пози та погляди нового президента України та лідера радикалів. Патріоти України пропонують і вам оцінити світлини та найдотепніші жарти із цього приводу.

Irina Petrovna написала: "Зараз буде драка! У мене булава, а у тебе ср...ка".

Vitaly Kizyun пожартував "Штирліц нє відєлся с женой уже сєм лєт...".

Natalia Lyhach зазначила: "Шкода, що Ляшко вила не взяв!".

Михайло Радченко: "Вова не звёязуйся з Олежиком, бо в нього нетрадиційна партія".


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...