З архіву ПУ. "Г...вно №1 в мире": Путіна висміяли влучною фотожабою через саміт G7

У мережі продовжують активно обговорювати можливе повернення Росії до роботи в міжнародному форматі G8 (Великої вісімки). Зокрема, на Twitter сторінці "Мід Роісі" було опубліковано фото, на якому президент Росії Володимир Путін самотньо стоїть на тлі двох порожніх крісел. На фото також присутня емблема "G1 Summit 2019", передають Патріоти України 25 серпня 2019 року.

"А у Путіна сьогодні свій саміт", - йдеться у підписі до фото.

У коментарях користувачі також жартують з приводу "самотності" Путіна.

"Справді, було G8, залишилося Г1", "Всі психопати самотні, але кожен психопат самотній по своєму", "Скоро з'явиться G3, до складу якого входитимуть країни прямо з вістря економічного і технологічного благополуччя: Венесуела, Північна Корея і Росія", - пишуть коментатори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...