З архіву ПУ. "Як умру, то поховайте мене, де завгодно": Новорічне звернення Зеленського жорстко висміяли за "какая разница?"

Володимир Зеленський після свого новорічного привітання з 2020-м продовжує бути в епіцентрі жартів у соціальних мережах, передають Патріоти України 3 січня 2020 року.

Особливо активно українці висміюють новорічну промову президента України про те, що неважливо, як називається вулиця, – важливо, щоб вона була заасфальтована і гарно освітлена.
Так, у Facebook навіть з'явився вірш, у якому автор, Павло Гінтов, іронічно реагує на слова Зеленського. Вірш являє собою перероблену версію "Заповіту" Тараса Шевченка.

"Заповіт Шевченка, у якого могли бути будь-які погляди (і взагалі це ж не суттєво)", - написав Гінтов.
Пропонуємо вам текст вірша, який за лічені години зібрав більше тисячі вподобань у соцмережі.

Як умру, то поховайте
Мене, де завгодно.
В К

Як умру, то поховайте
Мене, де завгодно.
В Каневі, в Стрию, в Варшаві,
В Тулі або в Гродно.

Щоб лани або пустеля,
Прерії чи гори.
Запустіть мене у космос
Або киньте в море.

І під прапором - байдуже,
кольору якого -
Пригадайте знамените
Незле тихе слово:

Що, напевно, не важливо
В пекло чи до раю,
Якщо є асфальт і світло,
Разніца какая?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...