З архіву ПУ. "Кобзон вже близько": Свіже фото Путіна викликало ажіотаж у мережі

Цілком можливо, що чутки про хворобу Путіна, які періодично розбурхують світ, не безпідставні.

Беззмінний президент Російської Федерації Володимир Путін виглядає дуже погано. Знімок господаря Кремля без ретуші та фотошопа за лютий 2020 року разюче відрізняється від тих, що виставляє його Адміністрація на офіційному сайті, зазначають Патріоти України.

Цілком можливо, що чутки про хворобу Путіна, які періодично розбурхують світ, не безпідставні. У соцмережах побачене викликало справжній ажіотаж - від версій «це двійник» до побажань «швидше побачити балет «Лебедине озеро».
Ось кілька коментарів:

«Кобзон уже задолбался щи разогревать…»;

«Когда же уже???»;

«Цей без ботоксу якійсь старенький…»;

«Кобзон вже близько!!!";

«И это альфа-самец? Совсем старик».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...