З архіву ПУ. Лопати закінчились: Тепер на Росії млинці кидають прямо в натовп (відео)

​Святкування Масляної в Росії відзначилися черговою дикою витівкою.

Ще не вляглися спогади про роздачу в Ставрополі млинців з лопати, а в Нижньому Новгороді вже перевершили успіх: млинці просто кидалися в натовп, передають Патріоти України.

Дивна розвага була знята на відео. Роздавальник млинців знаходився в дерев'яному котеджі на балконі другого поверху, а натовп ловив частування.

Виглядало це досить непривабливо: багато млинці виявилися неспійманими і залишилися лежати на землі.

Серед відвідувачів знайшлися і ті, хто вважає веселими подібні ігрища на Масляну:Втім, більшість в соцмережах зійшлося на тому, що такий спосіб роздачі страв хороший для тварин, але не для людей, які вважають себе цивілізованими.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знайшли "схему": У Німеччині масово виявляють фальшивих "українців" - серед них багато громадян Угорщини

п’ятниця, 16 лютий 2024, 6:52

Останнім часом у Німеччині збільшилася кількість європейських громадян, серед яких багато угорців, які видають себе за українців і просять у влади соціальної допомоги, призначеної для біженців від російського вторгнення. Про це повідомило видання Schwä...

У РФ почали призивати резервістів - до осені Кремль планує збільшити армію на 400 тис. осіб

вівторок, 16 травень 2023, 20:00

Кремль, не маючи можливості застосовувати проти України ядерну зброю, повернувся до старої радянської тактики завалювання супротивника трупами своїх солдатів. Днями російський диктатор Путін підписав указ про призов громадян РФ, які перебувають у запас...